« Terug naar het overzicht
Nieuwbouw Noordwijkerhout

Start verkoop 2^1 kapwoningen!

Het is zo ver…
…de eerste (16) 2^1-kapwoningen in Mossenest komen te koop!

Vanaf maandag 10 oktober 12:00 uur kunt u de nodige verkoopstukken op de website bekijken en downloaden. Op basis van onder andere een brochure, prijslijst en verkooptekeningen gaat u op zoek naar uw droomwoning. Heeft u deze gevonden, zorg er dan voor dat u dit voor 24 oktober a.s. 10:00 uur, middels een inschrijfformulier bij Heemskerk Makelaardij kenbaar maakt. Uiteraard is ook dit inschrijfformulier vanaf maandag 10 oktober a.s. terug te vinden op de website.

Dit is wat u krijgt!
Gelegen aan de inmiddels zo herkenbare hoven, die door de gehele wijk terug te vinden zijn, hebben we het “beste” voor het laatst bewaard.

Met een woonoppervlakte variërend van circa 154 m2 tot circa 179 m2 zijn de woningen zeer royaal te noemen. Ook de percelen waarop de woningen gelegen zijn, zijn uitstekend van formaat, van circa 165 m2 tot circa 425 m2, waarbij u tevens nog kunt kiezen tussen een tuin op het zuiden, noorden of oosten. Kortom, voor ieder wat wils!

Alle woningen zijn ingedeeld met minimaal 3 slaapkamers en een nog zelf in te delen zolderruimte. Bij een aantal woningen is zelfs een 4e slaapkamer standaard aanwezig. De woningen worden (op)geleverd met vloerverwarming op de begane grond, een keuken, een volledig ingerichte badkamer met inloopdouche en een separaat toilet op zowel de begane grond als op de verdieping.

En uw auto? Die parkeert u in uw garage of voor de deur, op eigen terrein.

Tot slot wilt u natuurlijk weten wat de koopsommen voor deze woningen zijn. Deze variëren in prijs van € 427.000,– tot € 550.000,–

Delen:
Delen: