Parkkavels Nieuwbouw Noordwijkerhout

Parkkavels

Midden in Mossenest II ligt een ruim wijkpark dat het hart vormt van de wijk. Om het wijkpark heen liggen verschillende deelgebieden, die allemaal met het wijkpark zijn verbonden. De westelijke rand wordt gevormd door de Parkkavels. En hoewel er nog een aantal kavels in de verkoop zijn, zijn er ook al een groot aantal kavels verkocht en bebouwd.

Een groeiend aantal Nederlanders wil zelf invloed uitoefenen op de architectuur, de indeling en de afwerking van de woning. Voor dit belangrijke signaal van de woonconsument was (en is) ruimte in de Parkkavels. Passend bij de opgave om een kleine, bijzondere wijkuitbreiding te maken zijn de Parkkavels aangeboden ten behoeve van “particulier opdrachtgeverschap”. Binnen een aantal randvoorwaarden kon men naar eigen idee en leefstijl ontwerpen. Elke kavel is anders en de woonwensen van de huidige bewoners was erg divers, waardoor een verscheidenheid aan woningen is ontstaan.

De kavels zijn verdeeld over twee clusters van vier woningen. Tussen de twee clusters loopt een pad dat de woningen met het wijkpark verbindt. De kavels zijn door hun tweezijdige oriëntatie bijzonder gelegen en kenmerken zich door de prachtige ligging aan het wijkpark. De woningen op de Parkkavels hebben een voorname, warme uitstraling gekregen, hebben een mooi uitzicht op het wijkpark en geven omgekeerd ook allure aan het wijkpark door hun architectuur.

Delen:

Nieuws

Meer nieuws »
Delen: