Nieuws

REMINDER! Inschrijving sluit 28 augustus

25 augustus 2017
Maandag 28 augustus a.s. om 10:00 uur sluit de inschrijftermijn voor de 2^1-kapwoningen (fase 2) Mossenest 2. Vergeet dan ook niet tijdig het volledig ingevulde inschrijfformulier in te leveren bij Heemskerk Makelaardij aan de Wildlaan 3 in Noordwijkerhout! Nog geen kans gezien om de verkoopdocumentatie te bekijken of te downloaden?… Lees meer »

De (online) verkoop is gestart!

18 augustus 2017
Vanmiddag om 12:00 uur is officieel de verkoop van de 16 twee-onder-één-kapwoningen (fase 2) Mossenest 2 gestart. Vanaf nu is alle verkoopdocumentatie digitaal beschikbaar en te downloaden. Inschrijven Digitaal kunt u de brochure, prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving en het inschrijfformulier bekijken en downloaden. Het inschrijfformulier dient u uiterlijk maandag 28… Lees meer »

Goed nieuws!

21 juli 2017
Datum start verkoop 2^1-kapwoningen bekend! Het is zo ver; de volgende 16 twee-onder-één-kapwoningen komen te koop! Vrijdag 18 augustus aanstaande vanaf 12:00 uur kunt u de nodige verkoopstukken op de website bekijken en downloaden. Op basis van onder andere een brochure, prijslijst en verkooptekeningen gaat u op zoek naar uw droomwoning.… Lees meer »

Mossenest nieuws

13 juni 2017
Het is alweer enige tijd geleden dat u wat van ons heeft gehoord. Er gebeurt echter een hoop op Mossenest. Hoogste tijd dus om u op de hoogte te brengen van het allerlaatste Mossenest nieuws! De bouw is gestart! Afgelopen vrijdag heeft wethouder Bilars samen met de toekomstige bewoners van… Lees meer »

Verkoop (online) gestart!

10 oktober 2016
Verkoop (online) gestart! Zojuist is officieel de verkoop van de 16 twee-onder-één-kapwoningen Mossenest2 gestart. Vanaf nu is alle verkoopdocumentatie digitaal beschikbaar en te downloaden via deze pagina. Inschrijven Digitaal kunt u de brochure, prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving en het inschrijfformulier bekijken en downloaden. Het inschrijfformulier dient u uiterlijk maandag 24… Lees meer »

Start verkoop 2^1 kapwoningen!

26 september 2016
Het is zo ver... …de eerste (16) 2^1-kapwoningen in Mossenest komen te koop! Vanaf maandag 10 oktober 12:00 uur kunt u de nodige verkoopstukken op de website bekijken en downloaden. Op basis van onder andere een brochure, prijslijst en verkooptekeningen gaat u op zoek naar uw droomwoning. Heeft u deze… Lees meer »

Verkoop (online) gestart!

1 juni 2016
Zojuist is officieel de verkoop van de 14 eengezinswoningen Mossenest2 gestart. Vanaf nu is alle verkoopdocumentatie digitaal beschikbaar en te downloaden via deze website. Inschrijven Klik op onderstaande documenten om deze te bekijken en te downloaden: Brochure Prijslijst Woonwensen Verkooptekeningen Inschrijfformulier Het inschrijfformulier dient u uiterlijk maandag 13 juni 10.00… Lees meer »

Start verkoop laatste rij- en hoekwoningen

25 mei 2016
Start verkoop 14 rij- en hoekwoningen Woensdag 1 juni a.s. starten wij online met de verkoop van de allerlaatste 14 rij- en hoekwoningen in Noordwijkerhout. Dit is uw laatste kans op een mooie, ruime eengezinswoning in de aantrekkelijke woonwijk Mossenest2! Hou de website dan ook goed in de gaten en… Lees meer »

Verkoop gestart!

13 oktober 2015
Met trots presenteren wij u ons nieuwe aanbod in Mossenest II: 12 eengezinswoningen die de entree van Mossenest II zullen vormen. Deze aantrekkelijke woningen komen dwars op de Cicero te liggen. De inmiddels herkenbare architectuur is bijzonder sfeervol, mede door de grote dakoverstekken en het gebruik van meerdere kleuren en… Lees meer »

Eindelijk….

7 oktober 2015
"Eindelijk..." Dat is wat wij de afgelopen week veel hebben gehoord. Eindelijk gaat de volgende fase met eengezinswoningen, in de groene wijk Mossenest en grenzend aan het park en schitterende project de Houtwal, in verkoop! Maandag 12 oktober is het zover. Dan wordt de website www.mossenest2.nl gevuld met de nodige informatie… Lees meer »