Mossenest Koopwoningen Noordwijkerhout

Mossenest2 Noordwijkerhout

Mossenest II ligt aan de oostrand van Noordwijkerhout en grenst aan de karakteristieke bollenvelden. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik. Zo is het bijvoorbeeld slechts 6 minuten lopen naar de winkels en terrasjes in het centrum. Sportvelden, bibliotheek en gemeentehuis bevinden zich op slechts 10 minuten loopafstand. Haarlem en Leiden bevinden zich slechts op 20 minuten rijden met de auto, Den Haag en Amsterdam liggen op een half uur rijden. En natuurlijk liggen strand, zee en duinen binnen handbereik.

Omdat Mossenest II een belangrijke uitbreiding is voor Noordwijkerhout, is het van het begin af aan de insteek geweest om een bijzondere wijk te maken, kleinschalig en met grote ruimtelijke kwaliteit. Een wijk die een warme sfeer uitstraalt en waarin mensen zich op hun gemak voelen. Daarbij heeft Mossenest II veel groen om in te spelen en recreëren. Hierdoor ontstaat een prettig woonklimaat waarin de seizoenen voelbaar zijn.

Mossenest II is opgezet met gebogen vormen. Zo ontstaat een vriendelijke, informele buurt met bijzondere plekken en verrassende doorzichten. Midden in Mossenest II ligt een ruim wijkpark dat het hart vormt van de wijk. Om het wijkpark heen liggen verschillende deelgebieden, die allemaal met het wijkpark zijn verbonden.

Delen:
Mossenest Koopwoningen Noordwijkerhout
Mossenest Koopwoningen Noordwijkerhout

Nieuws

Meer nieuws »
Delen: