« Terug naar het overzicht
groepsfoto_start_bouw_feestje

Mossenest nieuws

Het is alweer enige tijd geleden dat u wat van ons heeft gehoord. Er gebeurt echter een hoop op Mossenest. Hoogste tijd dus om u op de hoogte te brengen van het allerlaatste Mossenest nieuws!

De bouw is gestart!

Afgelopen vrijdag heeft wethouder Bilars samen met de toekomstige bewoners van de twee-onder-één-kapwoningen (fase 1) de symbolische eerste paal geslagen en hiermee het officiële start bouw sein gegeven. Onder het genot van een hapje en een drankje werd kennis gemaakt met de nieuwe buren. Mede door het zonnige weer werd het een zeer geslaagde middag. Wij wensen alle toekomstige bewoners een zeer voorspoedige bouwperiode toe!

groepsfoto_start_bouw_feestje

 

Binnenkort in verkoop

Eind augustus start de verkoop van de volgende fase (fase 2) met twee-onder-één-kapwoningen.

De inmiddels zo bekende architectuur en opzet van de hoven wordt ook in deze fase weer doorgezet. Met een woonoppervlakte variërend van circa 155 m2 tot circa 179 m2 (exclusief garage) zijn de woningen zeer royaal te noemen. Ook de percelen waarop de woningen gelegen zijn, zijn uitstekend van formaat, circa 262 m2 tot circa 417 m2, waarbij u tevens kunt kiezen uit een tuin op het zuiden, noorden of oosten (en alles er tussenin). Kortom, voor ieder wat wils!

De koopsommen variëren van € 430.000,– tot € 580.000,– vrij op naam.

Spreekt dit u aan? Kijk voor nog wat aanvullende informatie op de website.

Exterieur_vooraanzicht_bnr_s_54_

Laatste Parkkavel verkocht

Aan de rand van het groene hart van de wijk, het heerlijke park, wordt er door de kopers van een kavel hard gewerkt aan de bouw van hun droomhuis. Ook dit deel van de wijk nadert zijn voltooiing. Onlangs is namelijk ook de allerlaatste Parkkavel verkocht!

laatste_parkkavel_verkocht

Rij- en hoekwoningen

De bouw van de 14 rij- en hoekwoningen verloopt voorspoedig. Naar verwachting zullen deze woningen in september aan de toekomstige bewoners worden opgeleverd.

 

Delen:
Delen: