Locatie

Als er een gooi gedaan moest worden naar de leukste gemeente van Nederland zou Noordwijkerhout wel eens heel hoog kunnen eindigen! Want waar vind je zoveel goede eigenschappen verzameld op één plek? In het hart van de bollenstreek woon je hier heerlijk landelijk midden tussen de kleuren en weidsheid van de bollenvelden, vlakbij duinen en zee en prachtige steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam. Cultuurhappen en natuursnuiven binnen handbereik.

Leuk natuurlijk, die steden en recreatieve voorzieningen vlakbij, maar als het u aan de ‘normale dagelijkse voorzieningen’ ontbreekt wordt het natuurlijk al minder comfortabel. En ook hier scoort Noordwijkerhout hoog. Op loopafstand van de Houtwal heeft u alle voorzieningen bij de hand. Bakkers, slagers, supermarkten, kledingboetiekjes en woonwinkels. De talrijke cafés en restaurantjes met terrassen bieden gezelligheid en sfeer. Voorzieningen als scholen en kinderopvang zijn in en rond het centrum van Noordwijkerhout te vinden en er zijn vele (sport)verenigingen waar u naar hartenlust uw vrije tijd door kunt brengen.

Ten noordwesten van Noordwijkerhout ligt aan de rand van het dorp de gewilde wijk Mossenest II. Om stedenbouwkundig op het omringende landschap aan te sluiten is het plan weids opgezet met veel aandacht voor ruimte en groen in de wijk. Ook de architectuur van het diverse woningaanbod is mooi en voorzien van herkenbare fraaie details. De hoven zijn autoluw zodat het een veilige en kindvriendelijke plek wordt.

Delen:
Mossenest Nieuwbouw Noordwijkerhout
Mossenest Nieuwbouw Noordwijkerhout
Mossenest Nieuwbouw Noordwijkerhout

Routeplanner

Plan je route naar de locatie van het project door een vertrekpunt in te voeren bij “Van”. Klik vervolgens op “Toon route”.

Van:
Naar:
,
Delen: