« Terug naar het overzicht
mossenest-nieuws

Goed nieuws!

Datum start verkoop 2^1-kapwoningen bekend!
Het is zo ver; de volgende 16 twee-onder-één-kapwoningen komen te koop!

Vrijdag 18 augustus aanstaande vanaf 12:00 uur kunt u de nodige verkoopstukken op de website bekijken en downloaden. Op basis van onder andere een brochure, prijslijst en verkooptekeningen gaat u op zoek naar uw droomwoning. Heeft u deze gevonden, zorg er dan voor dat u dit voor maandag 28 augustus a.s. 10:00 uur middels een inschrijfformulier bij Heemskerk Makelaardij kenbaar maakt.

Wat kunt u verwachten?
Royale woningen, variërend in woonoppervlakte van circa 156 m2 tot circa 181 m2. Ook de percelen waarop de woningen gelegen zijn, zijn uitstekend van formaat. Van circa 271 tot circa 398 m2 waarbij u tevens nog kunt kiezen tussen een tuin op het zuiden, noorden of oosten. Kortom, voor ieder wat wils!

Alle woningen zijn ingedeeld met minimaal 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een nog zelf in te delen zolderruimte. Bij een aantal woningen is zelfs een 4e slaapkamer standaard aanwezig. De woningen worden (op)geleverd met vloerverwarming op de begane grond, een keuken, een volledig ingerichte badkamer – met inloopdouche – en standaard een separaat toilet op de 1e verdieping.

Tot slot wilt u natuurlijk weten wat de koopsommen voor deze woningen zijn. Deze variëren in prijs van € 427.000,– tot € 580.000,– vrij op naam.

Delen:
Delen: