De Houtwal Nieuwbouw Noordwijkerhout

De Houtwal

De Houtwal bestaat uit 34 woningen variërend in grootte van ca. 112 m2 tot ca. 127 m2 en gelegen op kavels variërend van 113 m2 tot 176 m2. Net voor de zomer van 2015 is de laatste woning in de Houtwal aan de nieuwe bewoners opgeleverd.

De Houtwal is ontwikkeld voor iedereen die op zoek was naar een ruime woning met herkenbare architectuur, gelegen op een royal kavel en de mogelijkheid de kinderen veilig buiten te laten spelen.

Een gevarieerd woningaanbod, bestaande uit eengezinswoningen, hoekwoningen, waterwoningen en twee zeer duurzame “All Electric” twee-onder-één-kapwoningen. Voor ieder wat wils, maar met één gemene deler; de heerlijke riante tuin. Een tuin waarin u kunt genieten met een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de namiddag. Heerlijk ontspannen in het zonnetje, alleen of met familie en vrienden.

De indeling en grootte van de woning kon zelf worden bepaald. Er was een keuze mogelijk uit een voor- of een zij-entree. Men kon kiezen waar de badkamer geplaatst moest worden; aan de voorzijde van de woning of toch liever in het midden van de woning. En ook het aantal slaapkamers kon zelf worden bepaald. De standaard was bepaald, de kopers bepaalden de rest.

Delen:

Nieuws

Meer nieuws »
Delen: