Castellum Nieuwbouw Noordwijkerhout

Castellum

In het hart van de wijk Mossenest II is een eiland gerealiseerd. In de Toscaans aandoende vestingachtige omgeving, compleet met slotgracht en binnenhof, vindt u 48 eigentijdse eengezinswoningendie met elkaar een hof vormen. Aan de voorzijde grenzen deze woningen met hun tuin aan de hof, aan de achterzijde hebben zij een privé-terras aan het water. Hierdoor kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds buiten van de zon genieten. De woningen variëren in woonoppervlakte van ca. 143 m2 tot ca. 160 m2. Scholen, kinderopvang en winkels bevinden zich op vijf minuten loopafstand.

De 48 eengezinswoningen van Castellum zijn gebouwd rond een autoluw hof, voorzien van een aantal speeltoestellen voor de allerkleinsten. Vanuit de keuken of zittend in de voortuin kunt u de kinderen makkelijk in de gaten houden. In de gehele wijk Mossenest II zijn veel speelvoorzieningen. Het aangrenzende park, dat nog ontwikkeld wordt door de gemeente Noordwijkerhout, biedt u sport- en recreatiemogelijkheden.

De ruime hofwoningen zijn gemaakt van duurzame materialen. De bakstenen gevels zijn van geel terracotta, de aflopende daken van keramische rode dakpannen. Erkers en veranda’s zorgen voor een afwisselend straatbeeld. Door de gebogen vormen in de wijk ontstaat een vriendelijke, informele buurt met bijzondere plekken en verrassende doorzichten.

Begin 2013 is de laatste woning aan de bewoners opgeleverd.

Delen:

Nieuws

Meer nieuws »
Delen: